Vasaloppet!!!

På söndag kör dom och jag hade tänkt vara med. Men känselns för att köpa en Startplats för 2000 spänn i andrahand. Men inom några dagar så släpper dom startplatserna till 2013 och då tänker jag anmäla mig. Jag tänker åka en gång till och jag tänker göra det bättre än första. Jag ska vara tokladdad och supertränad till dess. Och imorgon så startar träningen efter en månads uppehåll....


Soffhäng och babysim

Ligger i soffan hemma hos mamma å pappa och slappar lite. Vi ska snart packa ihop våra saker och åka på babysim. Näst sista gången idag. Sedan så ska vi strunta i babysim ett tag och kanske ta upp det till hösten igen.
Sedan vi kom hem från Italien så har det mest vart lugnt. Jag har jobbat i ett bara.

Men idag är jag ledig för att sedan jobba testen av veckan. Men på söndag är jag ledig igen och då ska jag på barnloppis. Ska lämna lite saker så kom och köp!! Tänkte att jag kanske kunde fynda lite till Mejja med. Någon rolig leksak kanske och lite bra kläder.

Packa badkläder då...ses


Cykeln har anlänt

P.s förra inlägget kanske blev lite försenat...

Farmor tog med en cykel hem från stugan i helgen. Så igår cyklade jag till jobbet. Och det ska jag göra idag med, och fortsättningsvis.
Just nu intar jag en kaffe i soffan innan det är dags att cykla ner till jobbet.
Att köra bilen mindre kommer bli mer pengar över på lönen. Och det kommer att bli en shoppingdag på Ikea.

Nu ska jag mysa lite till med mina tjejer innan det är dags att dra.

Ha en fin onsdag


Hemma!!

Då var vi äntligen hemma. Inte för att jag längtat hem, men det var skönt att komma hem efter en lång bilresa. Veckan har vart toppenbra. Förutom att det var kallt i början på veckan och snöstorm i mitten på den så var det mycket sol och de sista dagarna var strålande sol. Så vi är härligt solbrända i ansiktet.

Nu är det dags att packa upp och i morgon är det dags att jobba igen.

He de gött


Sänghäng

Ligger i sängen och väntar på att John blund ska komma. Men det känns som att jag kommer få räkna får ikväll. Är ju inte alls trött. Men kommer att vara det i morgon om jag i te somnar snart.
Ska upp tidigt och köra mannen till jobbet. För övrig i morgon så ska jag och tjejerna till farmor i morgon på lite lunch. Funderar också på att tvätta bilen innan den förfaller igen. Hur som så ska den i alla fall städad invändigt.
Tänkte också att jag skulle ut och kika på lite fotoalbum så jag kan fixa med lite kort. Kan ju vara kul att ha kebturen, seglingen och Mejja i olika album kanske. Och även denna italienresan.
Och på tal om det borde jag rota fram kameran och laddaren till den. Kan ju vara bra å ha med sig.

Nog tjatat om ointressanta saker. Nu ska jag försöka sova...Natti


Rollen "mamma"

Jag ligger fortfarande vaken. Fast att jag i dagar klagat på att jag är trött så gick jag inte och lade mig när i tid.
Så då börjar ju jag att tänka, sådär som jag kan göra.

Som mamma då så har man ju rätten, ansvaret och skyldigheten. Eller vad man nu vill kalla det, att se till att ens barn gör saker som är bra och riktiga och rätt typ. Eller helt enkelt så har man ju rätt att tjata sina barn till sängs t.ex :))

Men min tanke är nu då när min mamma blivit mormor till mitt barn, har hon fortfarande samma "befogenheter" i egenskap av min mamma nu som hon hade innan hon blev mormor till mitt barn. Eller försvinner dom aldrig?? Ja antagligen så försvinner de väl aldrig helt.
Men så tänker jag också att mammas befogenheter kanske minskades när jag flyttade hemifrån??? Isåfall så får man nog tar över systemet, för såhär i efterhand kan jag känna att jag kunde behövt mina föräldrars tjat. Även efter att jag flyttat hemifrån. Typ som att städa, ta hand om disk och tvätt.
Fast inte nu längre då. Eller kanske skulle behöva någon som sa till mig nu att jag måste gå och lägga mig.
Men annars är det ju skönt att i te ha en mamma och pappa som tjatar. Och förresten så har ju jag Rickard ;)

Ne hör ni nu ska jag fortsätta se på Sveriges värsta bilförare och sen ska jag sova

P.s ta det hela med en nypa salt ;)


RSS 2.0