Oväntad överraskning

Torsdag idag och denna veckan har vart segaste på länge. Och det beror väl framförallt på att det är sjukt lugnt på jobbet .
Annars är väl allt bara bra. I tisdags hade vi personalmöte på jobbet. Och efter det så var det presentutdelning eftersom Fia fått barn och Petra fyllt jämnt. Och så var det en present till mig med. Och det bar superoväntat, men det var ju för att jag fyllt 25. Men jag hade verkligen inte anat något alls.

Och i förra inlägget så skrev jag ju om något som var på gång. Och det var så att vi budade på ett hus. Men nu blir det inget med det för dom andra budade över vårat "stopp".
Men det kommer andra hus. Men det hade vart kul helt klart.

Nu ska jag göra oss i ordning för jobb och dagis


Fina lördag

Dagen har mest bestått av jobb och likaså den senaste veckan. Därav inget inlägg. Finns liksom inte så mycket att dela med sig av när man är på jobbet mellan 9,45 och 18,30.

Men dagen har vart fin trots att jag jobbat. Vi har ätit god mat och haft mysigt soffhäng framför tv:n.
Nu ligger jag i soffan och kollar film på tv.

Riktigt sant är det i och för sig inte att det inte händer så mycket. För just nu händer det väldigt mycket i vårat liv. Men mer om det när allt är färdigt....


Bakissöndag

Idag är jag som sagt bakis, men inte så farligt ändå. Kunde vart värre och jag har ju jobbat idag. Och enligt jobbarkompisarna märktes det inte så mycket.
Igår var det ju dags för fest i örbygården. Och det var ju hur kul som helst, synd att endel missade den!!

Sedan sist har tiden mest bestått av jobb. Även tittat på hus och vart på föräldramöte på dagis.

Nu ska jag hänga lite till i soffan och hoppas att lillskrutt somnar snart. Hon sov en otroligt sen middag....


Äntligen måndag

Äntligen måndag, ja så känns det. Jag är ju alltid ledig måndagar så då är det gött när den kommer. Och speciellt efter att ha jobbat en helg som denna. I lördags var vi inte långt ifrån att slå försäljningsrekord. Så man kan lugnt säga att vi jobbade röven av oss. Och igår var det lika mycket. Så idag har jag en välförtjänt ledig dag.
Stegtävlingen har börjat idag och stegräknaren sitter på. Så för att samla på mig steg passar jag på att städa så att jag håller mig i rörelse.
Förutom nu då när jag sitter här och knappar på ett inlägg.

Nu ska jag fixa lite till här hemma innan det är dags att dra iväg på lite ärenden


RSS 2.0