Förkyld!!!!

Snoret rinner och näsan är alldeles röd och söndersnyten. Och det är ju så fruktansvärt jobbigt att vara helt super dunder mycket förkyld. Men i morgon är det nog bättre antagligen.

Helgen har förutom en förkylning då, bara bestått av jobb. Åkte till stugan för att hämta hel en cykel, bara det att när vi kom dit så låg inte nyckeln till uthuset där den skulle. Så jag fick åka hem utan cykel. Men jag tänkte kolla hos polisen om man inte kan köpa cykel av dom. Ska ju ändå dit och hämta passen i morgon.

Och när vi ändå är inne på morgondagen så ska jag åka till pappa och tvätta bilen i morgon. Den ser ut som fan faktiskt. Den är så sketen att jag ibland inte känner igen den.
Den är verkligen så smutsig att man inte ser vad den har för färg. Ljuset kommer knappt igenom lyktglaset för att det är så smutsigt. Och på vindrutan ligger det som en tjock smet som inte ens spolarvätskan kan bekämpa. Istället smetas skiten bara runt. Så jag ser knappt ut...

Så nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon. Ska ju på babysim med ju


Slapparlördag

Idag är jag lite trött. Har nån liten förkylning så känner mig inte helt hundra. Hade egentligen tänkt ta tag i skåpen i köket idag efter jobbet men orkade inte. Men fick dock iväg alla tomburkar som belamrade ett av skåpen. Skafferiet tog jag ju för en vecka sedan och skåpet under det tog jag i alla fall idag.

Jobbat har jag ju gjort med förstås, och idag var det faktiskt lite ös. Det är ju REA... Hoppas det blir så imorgon med. Dagen går ju lite fortare då. Har ju tänkt mig att jag, eller vi ska åka ner till stugan och hämta hem en cykel i morgon efter jobbet med. Är ju egentligen sanslöst dumt att ta bilden till jobbet varje dag när det tar typ 13 minuter att cykla till jobbet.
Då får jag ju en anledning till att ta med mig matlåda till jobbet med. Blir ju lite stressigt att cykla iväg och käka lunch på en halvtimme... Å tänk va pengar jag kommer att spara, kanske till och med blir rik. Eller antagligen inte. Finns ju mycket att lägga pengar på liksom...

Nu ska jag fortsätta att se på Babel, så ha en go lördag


Jobb jobb jobb

Ja det känns som att det är mest jobb nu. Och det är det ju, fast inte mer än vanligt egentligen.

Men i måndags var bag ledig, men hade ju fullt upp i alla fall. Började med att ringa kommunen för att se hur det med Mejjas dagisplats. Detta har ju då krånglat lite. Vi skickade ju in lappen i oktober men när jag ringde efter jul så stod hon ju inte i kö eftersom brevet kommit bort. Chefen lovade då oss att göra vad han kan för att påskynda. Men i måndags så stod hon lik förbannat inte i nån kö. Vi får sedan svar av chefen att han jobbar på det... Men åååå.

Så efter deg nedslaget blev det lite träning som frotterande känns i kroppen. Kollade även om passen hade kommit vilket de i te hade. Beställde även de blå korten från försäkringskassan. Så vi fick gjort ganska mycket på min lediga dag.
Men till det bästa då. Vi åkte in till stan för lite klädinköp till Mejja. Men vi startade med lite lunch på Thai silk. Sedan gick vi till Polarn i Pyret för att fynda på rean, och gissa om vi fyndade. Tre par brallor, tre tröjor och två förpackningar strumpor. De hade halva priset och ta två betala för tre. Så det hela blev 630 kr istället för ordinarie 1820.
Sedan bar det av till Svenljunga för lite simskola.

Resten av veckan har bara bestått av jobb och städ och massa mys med la familia.
Har just damsugit och svabbat golven. Och ni som känner mig tror kanske jag har slagit i huvudet eftersom jag nu för tiden städar så mycket. Men så är det inte, jag har bara bestämt mig för att vägra bo i en svinstia....

Men nu, natti. Ska ju jobba i morgon


Fredagskväll???

Ja det är ju fredagskväll, men det känns sim vilken kväll som helst. Ska ju jobba hela helgen så då gör det inte så stor skillnad att det är fredag.

Men om exakt tre veckor sitter vi i bilen på väg till Italien, någonstans i Tyskland. Längtar så, kommer bli ett kärt återseende.

Hur som, min kamp mot pälsen fortsätter. Och det känns som att jag har fått ett litet övertag. I en hel vecka har det vart uppröjt här hemma. Damsugaren har gått var dag. Med undantag för idag. Men jag har just rusat runt och plockat upp leksaker som låg spridda överallt. Så imorgon innan jobbet tar jag och damsugaren en svängom.

Men nu så ska bag sova, upp i morgon...


Städstopp och teleskoprör

Igårkväll var jag så duktig och damsugare för andra dagen i rad. Jag har bestämt att vi ska bo i ett rent hem. Inte i ett hem där man hittar en golden retriver i soffan, under soffan, i sängen och en i brunnen i badrummet. Ska bara tillägga att vi äger en golden retriver och inte fyra. Men det är ju märkligt hur en söt vit liten varelse kan sprida så mycket päls om sig.
Det ligger liksom i stora sjok överallt.

Och är man då som jag, och min man med för den delen, som tycker att det finns roligare saker än städning att ägna sig åt. Då blir det mest halvhjärtat städning.

Men nu tar jag upp kampen mot all denna päls och allt annat skräp en hund drar med sig utifrån och in. Och vad händer då. Jo damsugarröret går sönder. Det är då helvete.
Men som tur är kan man ju köpa nytt.
Så efter en dags stopp i min kamp mot allt lort så kan jag fortsätta i morgon.

Nu ska jag sova så la ske jag till och med kan ta en strid innan jobbet i morgon.

Natti


Söndag, ööö näe måndag

Jo det är ju så att när man alltid är ledig måndagar så kan det bli lite förvirring. För mig så känns det ju just nu som söndakväll med undantag för att det inte ens gick en skitfilm på tv. Och i morgon är det dags att starta en ny arbetsvecka. Och jag jobbar dessutom hela helgen, och hela nästa....

Men ny närmar sig en veckas semester, bara tre och en halv vecka kvar. Hur gött ska inte det bli. Känner på mig att det kommer bli den bästa resan på länge.

Virrigt detta blev. Men det hjälps inte. Nu ska jag sova så jag kan jobba och vara pigg.
Natti


Fredagen den 13:e

Nu är det fredagen den 13:e. Och en halv timme in på dygnet så går allt fint. Men jag är inte vidskeplig av mig. Blir nog som vilken fredag som helst. Jobba och mysa med sim bästa.

Helledig helg har jag med. Aldrig fel, absolut inte med tanke på att jag bara är ledig en hel helg var fjärde vecka.
Jag tänker bara mysa med min familj och ha det gött.

Men nu ska jag sova så jag är pigg å gla på jobbet imorn


Utlandssemester!!!

Japp snart kan vi dra nästan vart vi vill. Nästa vecka kommer hela familjens pass. Först blir det lite skidåkning i Livigno, Italien. Men det är ju först om lite mer än fyra veckor.
Sedan så har jag lovat mannen att vi ska iväg på en solsemester. Men det får väl bli till våren eller sommaren.

Nu ska jag glo lite till på tv innan det är dags att sova.... Jobba imorn.

Ha de


Helgen snart slut...

Toppen bra helg har're vart. Jobbade igår, och bara myste resten av dagen. Idag har vi tränat så nu är kroppen rejält trött. Hårdare pass idag än typ nån gång innan. Sedan har det vart ordentligt mycket städande idag med. Så ny är jag bra trött.

Just nu så planeras en skidresa ditt Italien med. Allt ska bara bokas å fixas . Pass ska göras med. Sen är det bara att invänta vecka sju så drar vi...

Ny ska jag fortsätta kolla på Australia som går på fyran. Men får la se på nyheterna som är emellan...


Långer dag...

Började dagen med ett gött träningspass. Känns Att armarna har vart lite trötta idag. Sedan var det dags för att jobba lite. Härlig jobbdag, fast den var lite seg.
I typ sista minuten fick jag också reda på att min farbror skulle ha öppet hus hemma eftersom han fyller 50.
Så efter jobbet åkte jag hem för att fräscha te mig lite granna. Mejja fick så klart följa med också. Och gissa om hon hade kul.
Nya idolen är Ella 7 år. Och det verkade som att Ella gillade Mejja lika mycke som Mejja gilla Ella.
Så man kan säga att det var en trött tjej här hemma i kväll. Och när man rusat runt och busat med och charmat alla, ja då tar det en stund att varva ner och somna.

Så nu ligger jag på soffan och bara slappar. Imorgon blir det mer träning och massa mys så snart blir det sängen..

Trevlig helg på er


Nytt år

Då var det ett nytt år då. Och det började toppenbra. Jag och älsklingen fixade barnvakt och åkte in till stan för lite biomys. Men först lite mat på Jensens Bøfhus, gott gott.
Det är ju fyra år sedan vi träffades. Så igår när jag kom hem från jobbet så va det lite städat hemma. God mat höll p att lagas och det fanns röda rosor med en liten present till mig.
Så året som var kunde inte slutat bättre och det nya kunde inte börjat bättre.

Men 2011 var ändå ett toppen bra år. En härlig vinter, fast sommaren var kass faktiskt. Och denna vintern kunde ju vart lite bättre.

Mejja har växt och fyllt ett år. Fått två lillkusiner, en på sin egen födelsedag.

Nä dags att sova, träna i morn bitti


RSS 2.0