Dox

Just kollat klart på dox på tv. Handlade om mobbning i USA. Hur bra som helst ju, lipat mig egendom sista timmen typ.
Men nu är det dags att gå och lägga sig alldeles strax. Ska ju upp och jobba i morgon. Och cykla ska jag dessutom göra eftersom jag inte har någon bil just nu.
Men jag kan lika gärna vänja mig vid att cykla. Det kan jag gott göra framöver så jag kan spara lite mer pengar och förhoppningsvis köpa mig ett hus i framtiden.
Sedan jag skrev sist har jag hunnit med att var ledig i helgen. Då hade Mejja en kompis som sov över. Det gick hur bra som helst och vi hade det supermysigt. Igår va jag ledig med, men dagen bestod av massa måsten. Först var jag hos tandläkarn sedan var det dags för Thelma att bli vaccinerad. Inhandla mat till Thelma och fixa mat till mig och Mejja. Städa lite och en liten tur i svampskogen med Mejja och Thelma.
Så vi hade fullt upp men hur mysigt som helst.

Nu ska jag sova, men vi ses!!


Billös

Just nu är jag lite billös, så imorgon blir det att ta cykeln till jobbet. Hoppas, hoppas det inte regnar.

Just ny sitter jag och kollar på tv och väntar på att liten har somnat sin " maou" så att hon också kan sova. Men först så måste hon ju somna sin gose-katt.

Nu ska jag kolla på dox...kommer lite till om en stund


Onsdag, mitt i veckan

Har precis färdigställt mig själv för en dag på jobbet, knuten är på plats!! och snart är det Mejjas tur attfå på sig lite kläder. Men först ska jag svepa en kopp kaffe.

Förutom jobba idag så ska vi smita iväg en sväng till BVC och väga och mäta Mejja. Ska bli lite spännande att se i siffror hur stor hon blivit. För att hon har växt det vet vi ju redan, men hur mycket egentligen.

Och nu på morgonen så kommer salomon till jobbet för att hålla lite info. Alltid kul att uppdatera sig på deras produkter.
Så ha en fin dag!!


LEDIG!!!

Jag är ledig hela helgen och ska bara mysa med min familj.
Idag ska jag och Mejja antagligen till rydals museum på föräldradag. Det är någon föreläsning och lite prova på saker.
Och kanske får vi med oss en kompis också.

Kanske blir en sväng i svampskogen med, och en lekdejt johanna och hennes busar

Nu är det dags att busa med liten trollunge


"stegtävling" ??

Jo jag tror att man kan kalla det sp.
Den första oktober börjar en tävling mellan olika företag i mark som går ut på att gå så långt som möjligt på en månad. Och så klart hänger visko på. Och jag är övertygad om att vi kommer att gå långt. Det ska bli skitkul verkligen. Alla steg man går och all annan fysisk aktivitet kan omvandlas till steg. Så det är ju bara att traska på, cykla till jobbet och promenera lite till. Inget mer soffhäng.

Sp därför passar jag på att hänga i soffan med godispåse och brämhults juice.
Som för att ladda lite.

Förövrigt går tiden mest åt till att jobba och jobba. Men det är väl så det är helt enkelt. Och från det ena till det andra så fyllde jag år igår. 25 hela år är jag nu, men så känns det inte riktigt....

Nu, kika på tv


Fix å trix

Satt och hade lite tråkigt när alla hade åkt härifrån ikväll.
Mina föräldrar, syskon och farmor har vart här och firat mig och Mejja lite grann. Jag fyller ju år på onsdag och Mejja fyllde år i torsdags. Så vi bjöd hit dom på lite mat och fika.

Men hur som helst så blev det lite tråkigt när alla åkt. Och trots att jag var och är väldigt trött, så bestämde jag mig för att fixa lite med symaskinen.
Jag kom på att jag har ett ganska fint linne, fast som jag inte använder för att jag tycker att det är för långt. Så jag plockade fram det och sydde det lite kortare. Och då kom jag på att jag har ett par jeans som är lite långa. Först så va knappen trasig, så därför har jag inte använt dom på länge. Men när farmor hjälp mig att laga knappen så insåg jag att jag inte gillade att använda dom för att de var så långa. Så nu har jag sytt upp dom och set blev jätte bra, första gången jag gjorde det.

Och när jag ändå hade maskinen framme passade jag på att lappa lite jeans-shorts som hade gått sönder bak vid fickorna och som jag därför inte använt på hela sommaren.
Nu är ju i och för sig sommar'n slut. Men nu är det gjort till nästa sommar.

Men nu är klockan mycket och jag ska gå och lägga mig jämte min trollunge och nosa lite på henne.
Det bästa som finns är att ligga och lukta på henne när hon luktar lite varmt och saltigt.

Så go natt


Dansa pausa

Just nu högar jag min fikapaus på jobbet. Gött att få äta lite. Efter jobbet blir det en sväng in till stan för att hälsa på kusiner. Min ena fyller tjugotre idag (tror det är idag). Är iallafall lite kalas.

Letar också efter en till bilbarnstol, eftersom vi har två bilar och snart två körkort i familjen. Så då kan det va fint med en till varje bil.
Kikar på blocket och tänkte att jag kunde få med mig en från stan i kväll. Nu dags att jobba vidare


Jobbelijobb

Då var det lördag morgon och dags att dra till jobbet igen.
Mejja ska till mormor och gå med henne till skene marten som är i helgen.
Pappan här ska få plugga i lugn och ro, uppskrivningen är ju väldigt snart.

För övrigt bjuder lördagen på tvätt, efter jobbet.

Men nu dags att dra. Ses på visko!!!


Städa städa städa

Det är vad jag ägnar mig åt idag. Fast nu avnjuter jag en kopp kaffe och kollar efter bilbarnstol på blocket. Vi behöver ju snart en till nu när det snart finns två körkort och två bilar i familjen.
Jag väntar också lite på att lillskruttan ska vakna så vi kan åka och posta ett paket och hämta vagnen och pappsen.

Efter allt detta bestyr så får det nog bli lite mer städning och bokning av tvättid.

Men först och främst mer kaffe, så ska jag nog få en energiboost som heter duga.

Ps städa städa städa


Underbara fredag

Idag är det fredag, min lediga fredag som jag har en gång i månaden. Så hittills idag har vi mest bara myst. Men nu ska vi snart dra igång operation storstädning. Hör ska tokröjjas.
Helgen består av enbart jobb kalas hos min kusin på söndag och kvällsfika/kalas för Mejja på måndag. Så städningen måste ske idag.
Men först lite mer kaffe och kika in på syrrans blogg


Imorn är ingen vanlig dag...


Julplanering

Ja det är faktiskt så att vi planerar lite kring julen. Mest eftersom vi måste boka stugan om vi ska till Branäs. Som det verkar att bli.
Och då blir det så klart premiär på skidor för Mejja. Det blir spännande att se vad hon tycker om att åka skidor.
Så nu blir det till att få tag på skidor till henne med.

Nu ska vi mysa och kolla på Nicke nyfiken en stund


Underbart är kort

Fast det tycker jag egentligen inte. Jag är omgiven av en underbar familj, dotter och sambo. Och till storleken är den kanske inte så stor, familjen. Men det känns som attest kommer vara för alltid, det är jag övertygad om.

Äh, jag kollar på tv. Dokumentärserie på fyran som heter underbart är kort. Den är om kortväxta människor och ganska mysig faktiskt.

För övrigt har dagen endast fyllts av jobb och strider med en trotsig liten tjej.

Nu blir det mer soffhäng....


Bakissöndag

Idag har jag vart bakis som sjutton. Fast har ändå vart i ganska god form. I alla fall mellan tupplurerna.
Men nu är kvällen här som en en stund kan jag gå och lägga mig och denna dan är över. Vakna i morgon och känna sig som folk igen.
Men allra först måste jag se på spårlöst som börjar typ nu.
Så ses i morgon, i lite bättre form!!!


Lördag och massa på schemat

Japp det är lördag och dags för utgång ikväll. Men innan dess så ska bilen hämtas i stan. Blir ett stopp på bolaget för att inhandla lite dryck med. Ett stopp på eko-hallen för att köpa lite bilschampo och polermedel och annat. Och ett litet stopp på skorett för att spana in deras Johnny bulls.

Sedan är det dags att slå klackarna i taket😄


RSS 2.0