Home make over

Hej igen. Var ju ett tag sedan jag var här. Så hoppas att ni få som kikar in och läser lite inte lämnar.

Ikväll har jag bara myst med pluttan och kollat på Så mycket bättre. Efter det var det inget bra på tv mer så jag satt och kikade runt på nätet efter lite klädet till Mejja. Sedan insåg jag att innan det blir något mer inhandlat så gör jag bäst i att ta ett röj här hemma. Den stora garderoben är så rörig och fylld av allt möjligt så att det inte går att komma in i den. Och Mejjas garderob är på tok för överfull.

Och i brist på annat att göra började jag fundera över hur man kan göra med vardagsrummet så att Mejjas lekhörna kan bli lite trevligare. Så det känns som att det kan bli måndagens projekt. En matta och någon liten hylla med backar i kanske.

Ne nu ska jag sova så att jag är pigg och glad i morgon när lillskruttan vaknar och vill busa. Tänkte rent av ta tag i röjjet redan i morgon kanske....


Lyxfällan och Fråga Olle

Gick hem lite tidigare från jobbet idag och överraskade min familj som trodde att jag skulle komma hem en timme senare.
Jag tänkte att det kunde vara trevligt att spendera lite tid med dom medan vi är pigga och glada.

Mejja brukar ju vara ganska trött när jag kommer från jobbet och typ somna med efter en timme eller så. Och tur va väl det att jag slutade tidigare idag för annars så hade jag inte träffat henne alls idag efter jobbet. Kl 18 somnade hon, eller snarare däckade. Hon och pappan har ju vart ute på lunch och lek o bus med kompis idag. Så det var la set som gjort att hon var helt slut idag.

Nu är bara frågan när hon vaknar i morgon. Typ halv sex då kanske?!?!
Kanske dags för mig att sova om jag ska orka upp med henne i morgon....


Gifflar e gott...

Ligger i soffan och proppar i mig gifflar. Gott som tusan och väntar på att Bonde söker fru ska börja. Missar ju tyvärr Uppdrag granskning. Hade vart lite intressant att kolla på. Men jag får väl se det på SvtPlay sen.

För övrigt så har jag bara vart på jobbet idag. En helt okej dag.

Ne nu ska jag se på lite Halv åtta hos mig...


Sova???

Klockan är elva och jag är inte trött. Men jag vet att jag kommer vara trött i morgon om jag inte lägger mig snart. Och det är inget bra på tv heller för den delen, så jag skulle lika gärna kunna gå och lägga mig. Men jag är ju banne mig inte trött. Fast innerst inne kanske jag ändå är det.

En bra dag har det vart i alla fall. Kändes bra att åka till jobbet idag och tiden liksom flöt på sådär bra. Och det kändes bra att åka ifrån jobbet idag med. Allt liksom stämde.
Så imorgon är det en ny dag, och antagligen lika bra den.

Slutpladdrat, ny känner jag mig lite tröttare efter att jag har fördrivit några sena minuterar här. Så nu kanske jag kan somna

Natti


Värsta pojkvänsakademin

Gud vilket pinsamt program egentligen. Men ändå så sitter jag här och kan inte låta bli att kolla på det. Och jag kan heller inte låta bli att skratta åt allt larvigt och pinsamt.

Neh nu ska jag fortsätta kolla....


Morgonmys

Myser i soffan med Mejja lite innan det är dags att göra sig i ordning för jobbet. Hon är verkligen den gosigaste som man kan mysa med...


RSS 2.0