Kvällskvist

Fredakväll va de då ja. Vi har precis ätit lite grillat och tänkte nog mest mysa ner oss i soffan.
Dagen har vart bra förutom att Mejja vart så fruktansvärt envis idag. Tvåårstrots må tro???


Fixa och trixa=tradera

Har just slängt ut ett par grejer på tradera. Och mer än så blir det inte med en trotsig unge hemma. För mer finns det att göra sig av med. Men ensl får åka iväg på barnloppis som är i Sätila, den 6 oktober. Superbra att skicka dit en kasse med avlagda kläder och få en liten slant för.

Om tre rimmar vankas det jobb, men innan dess så tänkte jag ta en sväng till fyndlagret. Tänkte se om dom har lite bilvax och liknande. Vi hämtar ju mannens bil på lördag och den skulle behöva lite omsorg.

Så på återseende då


Soffhäng och lyxfällan

Ligger i soffan och kollar just nu på pan am. Kollade på lyxfällan innan. Och endel är ju helt enkelt bas helt blåsta!!!

I morgon vankas det jobb igen innan en helt ledig helg. Och passande nog dök det upp ett fint erbjudande om lite party. Och jag är ju inte den som är den utan att jag så klart hänger på.
Nu ska jag se färdigt på pan am och nosa lite på min bebis


Allt rullar...

på helt enkelt. Jobbar och gör allt annat som hör vardagen till helt enkelt. Mejja går på dagis och tycker det är toppen kul. Fast fram tills för en vecka sedan så skrek hon varje morgon som jag lämnade henne. Men så en morgon förra veckan va utbrotten som bortblåsta. Det hade hänt på bokstavligt tala en natt. Så nu bryr hon sig inte ens om att säga hej då eller vinka till mig.

Nu ska jag invänta att det är färdiggrillat, så käka lite ich sedan ladda för en ny dag på jobbet i morgon


Tillbaka

Japp man kan säga att jag är tillbaka tror jag. Min tanke är att blogga lite mer ofta. Mest eftersom syrran flyttat till Åre och det känns som en bra ide att skriva lite här så hon kan följa med i vad som händer här hemma. 
 
Så på återseendeinom kort. Nu ska jag göra mig och Mejja iordning för jobb och dagis

RSS 2.0